Rotarykokous 27.08.2020 Tervajärven leirikeskus

6.9.2020

Kauden 49 kolmas rotarykokous pidettiin Tervajärven leirikeskuksessa klo 18 alkaen

•       Nautiskeltiin kahvit sämpylän ja piparin kera metsäkappelin kuistin edustalla

•       Presidentti Pekka Mäenpää avasi kokouksen/ tilaisuuden tietokilpailukysymyksellä, johon löytyi muutama oikea vastaus (vastaus: kirkko sijaitsee Kalevavassa)

•       Arkkitehti Lassi Viitanen esitteli Tervajärven leirikeskukselle rakennetun metsäkappelin materiaali/puulajike sekä runkopalkkiratkaisuineen jne.

•       Metsäkappeli on ainutlaatuinen ja upea omalle aikakaudelleen 2020 tehty kappeli tarkkaan mietityillä rakennusratkaisuilla

•       Tilaisuus päätettiin laulamalla matsäkappelissa yhteisvirsi  960”Maksettu on velkani mun”, Riihikirkkohymni vuodelta 1982.

•       Tilaisuus oli lämminhenkinen ja paljon mielenkiintoista tietoa sisältävän esityksen myötä hyvin mieleenpainuva. Kiitokset järjestäjälle presidentti Pekka Mäenpäälle, Heinille ja arkkitehti Lassi Viitaselle sekä tietenkin kaikille mukana olleille !